Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website steeds beter te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden geplaatst. Deze melding verschijnt alleen bij uw eerste bezoek aan onze website (mits u akkoord bent).

Over ons

Sinds 2012 ben ik, Marijke Rijkers, gediplomeerd podotherapeut. Sindsdien werk ik met veel passie en plezier als podotherapeut. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Grote bedrijven, die in heel Nederland gevestigd zijn, een middelgrote praktijk in de omgeving van Nijmegen en een kleine dorpspraktijk in Drunen. 

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in podo-manueeltherapie en medicaltaping. Daarnaast heb ik mijzelf verdiept in de kindervoet. Bij mijn laatste werkgever heb ik de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met een kinderfysiotherapeut, waarbij wij gezamenlijk kinderen behandelden tijdens het kinderspreekuur. De multidisciplinaire aanpak heeft geleid tot veel positieve resultaten en een snel herstel. Binnen Podotherapie Rijkers zal ik dan ook de samenwerking met andere specialisten opzoeken.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe innovaties binnen de Podotherapie heb ik verschillende bij- en nascholingen gevolgd. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als podotherapeut, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik mijn eigen praktijk gestart, Podotherapie Rijkers.

Podotherapie Rijkers is gevestigd in de Mollenhoeve te Knegsel. Wij zijn een praktijk waarin de cliënt centraal staat. Elk persoon is anders en de behandeling moet dan ook volledig op maat zijn om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. De behandelingen zijn gericht op een snel en vooral langdurig herstel. Met andere professionals werk ik nauw samen zodat een optimaal resultaat kan worden behaald. Met een bezoek aan Podotherapie Rijkers kunnen bovendien veel klachten preventief behandeld worden.  Gezonde voeten vormen immers de basis van een evenwichtig en gezond lichaam.

Nieuwe innovatieve methodes worden bijgehouden. Zo wordt de podotherapeutische zorg op een steeds hoger niveau gebracht. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur om de beste zorg te leveren.